Tarieven

Kennismaking

Gratis
 • Gesprek van 60 minuten

Consult Volwassenen

90,- Per uur
 • HSP Coaching 90 minuten
 • NLP Coaching 90 minuten
 • Systeem Coaching 90 minuten

Consult kinderen

60,- Per uur
 • Consult kinderen & tieners t/m 17 jaar

NLP Coaching

Ervaar de kracht van NLP!
In gemiddeld 3 sessies ervaar je een wereld van verschil.

We starten met het bepalen van jouw neurogramtype.
Natuurlijk is iedereen uniek, echter beschrijft het neurogram op verrassende wijze welke persoonlijkheidskenmerken een bepaald persoon heeft. Wanneer jouw type op de juiste wijze is vastgesteld, krijg je veel inzicht in hoe je persoonlijkheid is, wat je doet in je stress en wat je moet doen om te ontspannen. Wanneer jij de regie wilt voeren over je eigen leven, dan kunnen de inzichten van het neurogram je daarbij goed helpen.

Vervolgens leer ik je de vier basistechnieken; namelijk een techniek om snel zelf weer een goed gevoel te krijgen, een techniek om nare herinneringen uit het verleden los te koppelen van emoties in het nu, controle te krijgen over de rampscenario’s die ons brein bedenkt en controle over gedachten.

In de tweede sessie herhalen we kort de technieken uit de vorige sessie en gaan we aan de slag met je zelfbeeld en geef ik je inzicht in je tijdslijn. Ook ontrafelen we samen je hiërarchie van waarden.

In de derde sessie bekijken we samen wat er nog aandacht nodig heeft en kunnen we indien gewenst ook met hypnose aan de slag.

NLP COACHING

270,- 3 sessies van 1,5 – 2 uur
 • 3 sessies
 • Bepaal je neurogramtype
 • Basistechnieken leren
 • Ontrafelen hiërarchie van waarden

'Ik ben oké' cursus

De ‘Ik ben oké’ cursus is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 7-12 jaar. Met behulp van verhalen, creatief bezig zijn, oefeningen, ontspanning en meditatie, rust en structuur en huiswerkopdrachtjes maken, leren ze in de praktijk spelenderwijs:

– zich beter te ontspannen als iets spannend wordt
– zich te concentreren
– handige oplossingen te bedenken
– positief te denken
– om hulp te vragen
– emoties te herkennen
– stevig zitten en staan en hun plek in te nemen
– met emoties en schrik omgaan

Het doel is om de sensitieve kinderen (h)erkenning mee te geven, zodat ze een beter zelfbeeld zullen krijgen. Zo zullen ze zich weerbaarder voelen en kunnen ze beter communiceren met hun omgeving. De cursus is een aanzet om meer reflectie te kunnen toepassen, je emotioneel lekker in je vel te voelen en om meer mogelijkheden te ontwikkelen om je te uiten. Het kunnen benoemen van emoties helpt bij stressreductie.

De sensitieve kinderen worden begeleid op de volgende vlakken:
-ontspanning
– aandacht training
– sociaal emotionele ondersteuning
– omgaan met (hoog) sensitiviteit.

Ik ben oké cursus

vanaf 375,-
 • 7 lessen in groepsverband van 4 kinderen € 375,00 per kind
 • 7 lessen individueel € 420,00

Leergang Omgaan met Hooggevoeligheid

Wanneer je de LASTEN van je HOOGGEVOELIGHEID juist om wilt zetten in een KRACHT, dan ben je hier aan het goede adres.

De HSP Leergang die ik aanbied, is ontwikkeld door Instituut EszenzZ te Amsterdam.
De leergang is erop gericht om de kwaliteiten die de karaktereigenschap Hoogsensitiviteit met zich meebrengt te vergroten.

De totale leergang bestaat uit 8 sessies van 1 tot 1,5 uur waarin ik je leer om meer en meer bewust te worden van de manier waarop je met zintuiglijke prikkels (horen, zien, voelen, ruiken en proeven) omgaat.
Tevens leer ik je om naar je emoties en gedachten te kijken zonder dat je je hiermee identificeert of laat meeslepen.

In jouw tempo bied ik je inzichten, oefeningen en handvatten om je beleving van het hier-en-nu te vergroten en dicht bij jezelf te blijven.

Tijdens het volgen van deze leergang zul je ervaren dat je je gevoeligheid steeds minder als een last gaat zien en juist de rust en ruimte ervaart om IN JE EIGEN KRACHT te komen staan.

Omgaan met Hooggevoeligheid

720,- 8 lessen
 • Leergang Omgaan met Hooggevoeligheid
 • Het oplossen van een terugkerend thema​
 • De situatie bekijken uit een ander perspectief​

Ik bied training, coaching en begeleiding op maat met een No Cure No Pay garantie! Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vergoedingen

Verzekering
De meeste verzekeraars vergoeden helaas coaching niet meer. Wanneer je een aanvullend pakket hebt, loont het de moeite om dit wel te proberen om een gedeelte in ieder geval vergoed te krijgen.

Via uw werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren.

Via de Arbo-dienst van uw bedrijf
Bijv. in het kader van burn-out preventie. Hierbij dient u contact op te nemen met de bedrijfsarts.

Via PGB
Mensen met een Persoons Gebonden Budget kunnen in een aantal gevallen de kosten via
PGB vergoed krijgen.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reïntegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.