NLP Coach

“Grip op emoties en gedachten”

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren.

Bij NLP wordt ervan uit gegaan dat je niet ziek bent en dat er niets kapot is. Er hoeft niets gerepareerd of geheeld te worden. Het enige dat er aan de hand is, is dat je nog niet hebt geleerd om goed om te gaan met moeilijke situaties.

Gedachten

Ons brein werkt op basis van de vijf zintuigen: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Hoe je je voelt wordt grotendeels bepaald door wat je je in je hoofd haalt qua gedachten, denkbeelden en emoties.

Technieken
NLP leert je met eenvoudige en doelgerichte technieken om negatieve patronen te stoppen, te neutraliseren en te vervangen door meer positieve patronen. Daarnaast omvat NLP een hele reeks van strategieën voor een succesvol leven, wat onder meer inhoudt dat je leert om goede beslissingen te nemen, je je goed voelt, goed communiceert, je doelen bereikt en geniet van het leven.
Leef!

NLP zorgt ervoor dat je in het NU leeft, je goed voelt en in je kracht staat. Dat je het verleden loslaat en dat je je toekomst vormgeeft en waarmaakt.

NLP is makkelijker gedaan, dan gezegd.
Echter… NLP werkt alleen bij mensen die ook geholpen willen worden.

Vraag een offerte aan

Soms merk je dat je persoonlijk, in je werk, in organisaties of in teams tegen zaken aan blijft lopen. Dat het niet zo gaat als jij graag wilt dat het gaat. Met coaching, een individuele opstelling of een organisatieopstelling krijg je inzichten en oplossingen in je ontwikkeling en groei. Vraag hier een offerte aan voor dit traject!

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met me op en ik reageer binnen 24 uur. Het mag natuurlijk ook telefonisch!